top of page
daria-nepriakhina-NFJ-Sj8ZcHQ-unsplash-min_edited_edited.jpg

1

Energielabel basis methode

€295,-

2

Energielabel detail methode

Vraag nu een offerte aan

3

Overige berekeningen gerelateerd aan de NTA8800

Vraag nu een offerte aan

Wanneer kies je de basis methode?

Je kiest voor de basis methode wanneer je je woning gaat verkopen of gaat verhuren en nog geen definitief energielabel heeft geregistreerd op het betreffende adres. Dit is alleen mogelijk voor woningen opgeleverd voor 2021. In 2015 hebben de meeste woningen een voorlopig energielabel gekregen, dit energielabel is hiermee geen definitief energielabel. Weet je niet zeker of je al een definitief energielabel heeft geregistreerd op je adres? Klik dan op de onderstaande knop en check gelijk of je woning een definitief energie label heeft.

Wanneer kies je de detail methode?

Je kiest voor de detail methode wanneer je een omgevingsvergunning gaat aanvragen voor een nieuw te bouwen woning of een renovatie waarbij de eis voor een energielabel gesteld wordt. In deze situatie krijg je eerst een voorlopig energielabel. Bij oplevering van de woning wordt de woning gecontroleerd of deze nog steeds voldoet aan de berekening bij de aanvraag van de vergunning. Na de controle wordt het voorlopige energielabel omgezet naar een definitief energielabel. Ook is de detail methode noodzakelijk wanneer er in het verleden een energielabel met de detail methode is geregistreerd.

Tarieven

Overige berekeningen gerelateerd aan de NTA8800

Dit zijn berekeningen die niet geregistreerd worden tot een energielabel. Dit kan bijvoorbeeld zijn dat je je huidige energielabel wil verbeteren en een aantal verbeter voorstellen zou willen doorrekenen. Wanneer deze verbeteringen zijn toegepast op de woning bestaat er altijd de mogelijkheid dit als nog te verwerken en registreren naar een nieuw energielabel. Wanneer de verbeteringen binnen 24 maanden na de laatste bezoekdatum zijn toegepast is er onder specifieke voorwaarden geen nieuw bezoek noodzakelijk.

Heb je advies nodig?

Neem nu contact met ons op voor een passend advies

Snelmenu

Aanvragen

Contact

FAQ

Bedrijfsgegevens

Oostereind 7 
9444XD Grolloo
06-48539897
info@eklabels.nl

KVK: 77377524
BTW: NL003187681B52
IBAN: NL02 RABO 0351 7956 42

Openingstijden

Wij staan altijd gereed om je van dienst te zijn. Mocht er een inspectie moeten plaats vinden na deze tijden is dat natuurlijk ook mogelijk.

Maandag t/m vrijdag: 09:00 tot 17:00

bottom of page